lauantai 5. heinäkuuta 2014

Caffetteria italiana

Moikka,

En meinannut uskoa silmiäni maakuntamatkaillessani jälleen tässä eräänä päivänä. Nimittäin keskeltä ei mitään (Otavasta) löytyi aito italialainen kahvila ja puoti InStile Mannila!

Alle 15 minuutin matkan päässä Mikkelin keskustasta sijaitseva InStile Mannila hurmasi minut miljööllään ja tuotteillaan. Puodissa myydään italialaista muotia: vaatteita, laukkuja, huiveja ja koruja. Ah!

Olisin halunnut ostaa nuo kaikki!
Vaikka oma mekkoni onkin aitoa vintagea ja löydetty Pariisista, sovitin kuitenkin muutamia mekkoja liikkeessä. Punamusta mekkoni on kyllä tyylikäs, mutta halusin kokeilla hieman värikkäämpää vaihtoehtoa sekä todellista muotivaatetta maximekkoa. Mitä olette mieltä, sopisiko minulle jompikumpi näistä?

Värikäs ja kepeä kesämekko?
Vai hillitympi maximekko?
Mekkojen materiaali oli ihanan laadukkaan tuntuista ja sopivat varmasti hyvin lämpimiinkin kesäsäihin, koska Italiassahan on paljon kuumempi kuin Suomessa. Siellä vasta osataankin tehdä hellemekkoja.

Vaatteiden ihastelun jälkeen pidin kahvitauon samassa rakennuksessa sijaitsevassa kahvilassa sekä ihastelin myös terassia.
Kesäterassi ja takana pilkottaa "pizza-aitta"
..Cappucinoni nautin kuitenkin sisällä, koska sää oli hieman viileähkö.

Ihana aito italialainen... cappucino valmistuu ;)
Otin cappucinoni seuraksi artesaanijäätelöä. Artesaanijäätelön InStile Mannilaan tekee Italiassa opiskellut jäätelömestari, aika jännittävää!
 
Cappucino ja amarettojäätelö... olen sanaton. Niin hyvää!
Nyt tiedän missä haluan tästä lähtien juoda iltapäiväkahvini!

Kahvilan ja puodin lisäksi InStile Mannilasta saa myös italialaista pizzaa, antipastoja sekä viinejä.


Aitoa italialaista pizzaa pohjan taikinasta lähtien!

Ja mitä olisi italialainen puoti ilman pastaa, pestoa, tomaattikastikkeita ja mausteita. Näillä loihditaan taatusti aidon makuinen italialainen illallinen.


Jotenkin aivan uskomatonta, että näinkin kansainvälinen paikka voi sijaita Suomessa maalla! Kaikki tuotteet tilataan oikeasti Italiasta. Suosittelen ehdottomasti!

Con tanto amore! : *
Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)