keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Vauhdin hurmaa ja lempeitä liplatuksia

Heippa,

Nyt se kesä alkoi! (kuluneen viikon sateista huolimatta) Sen kunniaksi kävin risteilemässä Saimaalla, kahdellakin eri veneellä, kuten varmaankin Facebookista ja Instagramista jo viime viikolla huomasitte.

Mikkelistä Saimaalle takuulähtönä pääsee tosiaan kahdella eri veneellä (tai laivalla). Vauhdin ystäville kokemuksia tarjoaa m/s Kuutti, joka lähtee Kenkäverosta. Rauhallista ja tasaista etenemistä arvostava nauttii taasen m/s Jaarlin kyydistä. Itse pidän kummastakin risteilijästä yhtä paljon, koska pääasia on, että pääsee Saimaalle!

 
m/s Kuutti


m/s Jaarli

m/s Kuutin kyydit olivat kyllä aika hurjat! Kävin katsastamassa Saimaa sightseeing -risteilyn tiistaina ja vaikka sää ei ollut aurinkoisin, oli risteilyllä kuitenkin mukavaa. Laivan omistajapariskunta ovat todella mukavia ja he kertoivat matkan aikana ohimenevistä kohteista. m/s Kuutilla pääsee sellaiseen tunnelmaan, kuin olisit kaverin pikaveneellä seilaamassa vapaasti Saimaalla.

Tästä se lähtee!
 
 
Pääsin ohjaamaan venettä! Tämä oli erikoiskohtelua minulle.
 
Torstaina lähdin vähän isomman paatin kyytiin nimittäin m/s Jaarlin mukana maisemaristeilylle. Aurinkokin sattui pilkistelemään taivaalta tuolloin. Aloitin matkan istumalla takakannella katoksen suojissa, mutta auringon sattuessa esiin oli mukavaa istua myös etuosassa auringon lämmittäessä. Jaarlin vauhdissa ehti sopivasti ihastelemaan ohimeneviä maisemia ja vilkuttelemaan ohiajaville veneilijöille. Kahviosta sai ostettua matkan aikana virvokkeitakin. Ihanan rentouttava risteily.Jaarlin kapteeni oli ihastuttava herrasmies!

 

 

m/s Kuutilla pääsee risteilemään kesäkuun viimeisestä viikosta alkaen aina elokuun loppuun asti, ensin kahdesti viikossa ja elokuussa jopa kolme kertaa viikossa. m/s Kuutti tekee Saimaa sightseeing-risteilyn lisäksi myös risteilyjä Astuvansalmen kalliomaalauksille (Kenkäverosta tiistaisin ja Anttolahovista keskiviikkoisin), puolipäiväretkiä Anttolanhoviin sekä elokuussa Anttolasta Neitvuorelle. Voit katsoa aikataulut täältä: www.ssvoy.fi

m/s Jaarli risteilee päivittäin kesäkuun puolivälistä, elokuun puoleenväliin (15.6.-10.8.) klo 12.00 ja klo 15.00 Mikkelin satamasta. m/s Jaarlilla voit tehdä joko maisemaristeilyn tai lähteä lounasristeilylle Hotelli Heimariin tai Kyyhkylän kartanoon. Katso tarkemmat aikataulut täältä: www.msjaarli.com

Haluan tarjota mahdollisuuden päästä risteilemään mös lukijoillenikin! Eli kommentoi  paras muistosi Saimaalta ja osallistut kisaan. Palkintona  arvon kahdet liput kahdelle hengelle m/s Kuutin risteilylle, toiset 40€ arvoiset (joilla pääsee esim. Astuvansalmelle) ja toiset 20€ arvoiset (joilla pääsee Saimaa Sightseeingille). Vastausaikaa on  lauantaihin 5.7. klo 9.00 asti. Laita vastaukseesi sähköposiosoitteesi, jotta saan yhteyden voittajiin :)

Onnea kisaan! Terkuin Veera

2 kommenttia:

  1. en ole vielä käynyt, mutta nyt kesällä olisi tarkoitus tulla :).

    terveys1 (a) wippies.fi

    VastaaPoista
  2. Paras muistoni saimaalta on, kun kerran äiti vei porukan risteilylle ja oli hyvät eväät. Pysähdyttiin kai saaressa.
    helmi.ahvenniemi@gmail.com

    VastaaPoista

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)