tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kaunis Veera suosittelee

Heippa,

Valitan lyhyttä blogihiljaisuutta, mutta lupaan parantaa tapani. Olen vieraillut viimeviikkoina niin ihanissa paikoissa ja lupaan kirjoittaa  blogiini kaikista niistä. Lisään kohtapuolin myös kuvia kuvagalleriaan.

Ensimmäisenä aloitetaan Mikkelin Kenkäverosta ja Mikkelipuistosta, jotka sopivat kesäpäivän viettopaikaksi kaikille.

Pariskunnille suosittelen ruokailemaan romanttisessa Kenkäveron päärakennuksessa. Valita voi joko runsaan Pappilan kesäpöydän tai uutuutena kolme erilaista Pappilan lähiruokahampurilaista. Lisäksi Kenkäverossa on mukava tehdä ostoksia ja sieltä löytää myös helposti tuliaiset kotiin viemisiksi.
Ravintolarakennus on niin kaunis jo ulkoakin <3
 Kenkäverossa olevasta Pauliina Rundgrenin käsityömyymälästä löytyy kauniita käsiyönä emalointitekniikalla tehtyjä koruja ja sisustusesineitä. Tuotteisiin voit tutustua ja ostaa myös verkkokaupasta: www.prhandicrafts.fi

Oli pakko kokeilla tätä ihanaa punaista kaulakorua, tämmöisen jos hellulta saisi <3
Magneettipuuhun voi laittaa kuvia rakkaistaan
Kalaparkki Oy:n verstasmyymälässä entisen navetan alakerrassa myydään kalannahasta tehtyjä lompakoita, lompakoita ja muita käyttöesineitä. Lisäksi myös heinäkuun ajan myymälässä on Keraamikko Paula Ruuttusen pop-up -paja ja myymälä ja voit seurata myös hänen työskentelyään myymälässä. Kalaparkin tuotteita voit tilata myös verkkokaupasta www.kalaparkki.fi


Tässäpä vasta tyylikäs lompakko!
Mikkelipuistossa voi nauttia rauhallisesta kävelystä käsi kädessä kauniiden mallipuutarhojen keskellä. Samalla voi poimia ideoita seuraavalle kesälle omaan puutarhaan. Kauniilla ilmalla - mikäs on sen ihanampaa, kuin lähteä romanttisesti soutelemaan Mikkelipuistosta vuokrattavalla soutuveneellä. Itse en valitettavasti vielä ole löytänyt kesäheilaa jonka kanssa voisin lähteä souturetkelle ☹.
Mikkelipuiston maitolaiturilta voisi kesäheila tulla minut hakemaan ;)

Venettä voit vuokrata Kesäkahvila Keijunmekosta
Perheet voivat aloittaa mukavan päivän tutustumalla Mikkelipuistoon, josta löytyy leikkipaikka ja jännittäviä puutarhalabyrinttejä. Viereisellä Kaihun uimarannalla on mukava käydä uimassa ja virkistäytymässä. Uimarannalta löytyy hyppytorni, laituri, leikkipaikka, pukukopit ja wc.


Mikkelipuistosta löytyy kaksi eri-ikäisille lapsille sopivaa leikkipaikkaa
Läheinen Kaihun uimaranta löytyy kauniin harjumaiseman keskeltä
Viereisessä Kenkäverossa voi nälän iskiessä käydä kahvilla tai jopa syödä kunnon päivällisen. Kenkäverossa asustaa myös tänä kesänä viisi kanaa sekä kukko. Kanojen munia voit ostaa mukaan Kenkäveron leivintuvasta. Kenkäverosta pääsee myös risteilylle tiistaisin ja keskiviikkoisin. Risteilyistä voi lukea lisää aikaisemmasta postauksestani täältä.

Kot-kot kuului kanalasta
Kenkäveron myymälästä löytyy myös paljon kivoja juttuja lapsille, kuten Mikkeli lautapeli.

Aika retroa - juuri sopiva koko perheen peli-iltaan mökillä
Kaveriporukalla on mukava viettää päivää rennoissa merkeissä aurinkoa ottaen Kaihun uimarannalla, jonka jälkeen voi mennä piknikille ja grillaamaan Mikkelipuiston grillipaikalle. Grillipaikan varaukset päiväsaikaan Kesäkahvila Keijunmekosta, josta saa myös puita. Grillipaikalta löytyy kaksi jykevää grilliä sekä istumapaikat. Lisäksy myös iso kivinen pöytä, jossa voi helposti valmistella grilliherkut.

Kahdella grillillä herkut valmistuu hetkessä!
Piknik-koria voi täydentää Kenkäveron leivintuvasta ostetulla vastaleivotulla leivällä ja paikallisten lihatilojen makkaroilla. Leivintuvasta voi ostaa myös virvokkeita.

 
Myymälästä sai leipien lisäksi myös pullia ja cookieita NAM!

Tuoretta vuokaleipää
Suosittelen myös käymään katsomassa hauskan tuhat ja yksi lapasta -näyttelyn Kenkäveron aitassa.


Kaikki nämä ihanat kohteet ovat avoinna kesällä seuraavasti:
Kenkäveron alue, Pauliina Rundgren handicrafts, Kalaparkki ma-pe10-18, la 10-16, su 10-18
Mikkelipuiston mallipuutarha-alue aina avoinna, Kesäkahvila Keijunmekko ma-pe 10-17.30, la 10-16, su 10-16 (heinäkuu)
Veera todellakin suosittelee!
Halauksia!
Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)