keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Maalaisromantiikkaa ja luonnonlapsia

Heippa, ja ihanan lämmintä kesää! Nyt se on vihdoin alkanut kunnolla :)

Facebookin käyttäjät saattavat muistaa päivityksen kesäteatterikäynnistäni, josta nyt kerron hieman laajemmin :)

Kuulin jo kesän alussa Mikkelin kesäteatterin näytelmästä Aatamin puvussa ja vähän Eevankin, josta ei kuulemma iloa, kesärakkauksia, naku-uintia tai maalaisromantiikkaa puutu. Maalaisromantiikkaa rakastavana naisena kävin katsomassa yhden esityksistä enkä tosiaan joutunut pettymään :)


Naisuoren kesäteatterissa 24.6.-2.8.
Mielestäni kesäteatterin kuuluu olla kevyttä ja naurattaa, kuten tämä näytelmä tekikin! Aatamin puvussa ja vähän Eevankin on juurikin sellainen vanha suomifilmi, mutta värillisenä ja päivitetty nykypäivään. Tykkäsin todella! Lisäksi silmänilona lavalla näkee niin komeita (alastomia) miehiä, kuin kauniita naisiakin. Näyttelijäkaarti on kokoelma ammattilaisia, jotka tekevät näytelmän katsomisesta yhtä hupia. Suosittelen näytelmää kesäillan tai -iltapäivän vietoksi kenelle vain :)

..mikseihän minua oltu pyydetty mukaan näyttelemään? Asun puolesta ainakin olisin sopinut näyttelijäkaartiin mainiosti. No, ehkä en kerkeäisi joka paikassa vaikuttaakaan, mutta joka tapauksessa oli ja on mukavaa nähdä oman makuni mukaista (eli varsin tyylikästä) muotia keskellä Mikkeliä!

Vihdoinkin yhtä tyylikkäitä naisia Mikkelissä kuin minä!<3
Kesäteatterin ihanat näyttelijättäret Kirsi Ståhlberg sekä Jasmin Hamid.

Näytelmän nuoremmat miehet eivät uskaltautuneet kuvaan kanssani, mutta asemapäällikkö otti minut kainaloonsa. Jotakin viehättävää kyllä asiallisissa ja ammattinsa osaavissa herrasmiehissä on.


Minä ja asemapäällikkö Viirimäki (Teemu Aromaa)Näytelmä sai minut haikailemaan kunnollista maalaisromantiikkaa ja tunnelmallista kesäillan viettoa. Onneksi niitä pääsee juuri nyt kokemaankin<3 Vielä kun kesäheilan löytäisi!

xoxo
Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)