perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hineetä olla taas Mikkelissä!


Moikka!

Vihdoin kaiken kuvausten ja muun hässäkän jälkeen pääsin Mikkeliin. Ensimmäisenä suuntasin torille ja tietenkin torikahvilaan. Huomasin, että torikahviloiden pitäjät olivat hieman muuttuneet, mutta kahviloiden määrä on pysynyt silti samana, vaikka muutama tuttu nimi oli kadonnut. Tarjonta ja tarjottavat olivat kuitenkin yhtä hyviä, ellei parempia, kuin ennen. 


Valitsin ensimmäiseksi kahvipaikaksi kivan nimisen Cafe Maitolaiturin
Olin niin nälkäinen ja pullat näyttivät niin herkullisilta, että unohdin täysin kuvata ne. Seuraavana päivänä kävin ystäväni kanssa legendaarisessa Marskissa ja kerkesin jopa napsaista kuvan ennen kuin pullat hävisivät parempiin suihin.


Marskin torikahvilassa
Mikkeliin saapuessa ensimmäisenä pisti myös silmään täysin uudistunut keskusta: kaksi uutta kauppakeskusta, vilkas uusi ja leveä kävelykatu ja useat terassit siinä varrella. Tutut porttirakennukset olivat kuitenkin paikallaan.

Sattuipa hiljainen hetki taustalle, no olenpa ainakin minä pääosassa
Täytyihän minun sitten vierailla näissä uusissa kauppakeskuksissa ja mikä yllätys olikaan kauppakeskus Stellan sisällä: vanha linja-autoasema oli muutettu kauppahalliksi ja jätetty kauppakeskuksen sisään päätähdeksi, aika mahtava idea!


Marskin sauvaa oli pakko saada
Tieto paluustani Mikkeliin oli näköjään pysynyt hyvin salassa ja ihmiset ovat suorastaan hämmästyneen näköisiä kun kävelen kaupungilla. Uskaliaimmat tulivat kuitenkin kuvaan kanssani.







Lämpöisiä kesäpäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)