perjantai 1. elokuuta 2014

Seudun tyylikkäin leidi ja mekko-ostosvinkit

Moi!

Monilta on tullut kyselyjä minun tyylistäni ja siitä mistä vaatteitani ostan. Mikkelin seudulla minulla on kaksi vakiopaikkaa: Rimleene Vintagen kesämyymälä Puumalassa ja Stuntman myymälä Mikkelissä.

Rimleene Vintagen kesämyymälä sijaitsee Puumalan Niinisaaressa ravintola Niinipuun pihapiirissä. Myymälästä löytyy aitoja vintage mekkoja ja asusteita sekä hieman uudempana tuotantona ihanan klassisia pallomekkoja, joihin minäkin luotan. Rimleene vintagen tuotteita voit myös selailla ja vaikka tilata facebookista. Myymälä on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-16. Pihapiirissä järjestettiin kesällä myös muotinäytös.

Vasemmalla kokeilemani sininen pallomekko, jonka takana musta hääpuku -40 luvulta ja valkoinen -30 luvulta
Kurkin hieman sovituskopista, uskaltaisiko esitellä vihreää leninkiä
Sopisiko minulle punaisen sijaan sininen pallomekko?
Sisältä myymälästä löytyi vaikka mitä aarteita ja hypisteltävää
Niin ihania kaikkia juttuja!

Stuntman on suomalainen verkkokauppa, joka pitää kotipaikkaansa ja liikettä Mikkelissä. Stuntmanin liike sijaitsee melkein Mikkelin matkakeskusta vastapäätä osoitteessa Mannerheimintie 10. Liikkeen pihalla on muutama asiakaspaikka ja auton voi jättää myös Mannerheimintien varteen lippuautomaatin maksua vastaan. Keskustastakaan liikkeelle ei kyllä ole pitkä matka. Liike on avoinna arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-16.

Näitä kylttejä seuraamalla löydät liikkeen.
Rohkeasti vain sisään!
Stuntman myy myös naisellisten mekkojen lisäksi hieman rokahtavampaa vaatetta miehille sekä naisille. Liikeestä löydät bändipaitoja, huppareita, niittejä, kenkiä, bootseja, nahkaisia vaatteita, army-tuotteita.. jne. Itse olen kuitenkin juurikin ihanien pallo- ja kukkamekkojen perässä, vaikka houkuttelikin ostaa jotakin "katu-uskottavampaa" tulevaa Jurassic rockia varten ;).
Sisältä myymälä on avara ja hauskasti sisustettu
Tässäpä olisi kaunis kukkamekko tanssilavoille pyörähtelyyn :)
Astetta pelottavampi helluehdokas. IIK!
 
Aika rajuja!
Tällä kertaa en kuitenkaan itselleni mitään ostanut, mutta otin mukaani Matkailuneuvonnasta Teijan, joka löysi todella kauniin mekon juhlia varten.
Minä ja ihana Teija :)
Jokaiselle leidille sopivia laukkuja <3
Tässäpä olisi minun vaateshoppausvinkkini Mikkelin seudulle. Näistä kaupoista löytyvillä kauniilla leningeillä ei varmasti jää seinäruusuksi missään. Olisiko sinulla vielä jotakin vinkkejä mistä saisi kauniita naisellisia vaatteita tai vintagetuotteita?

Voit myös antaa vinkkejä muista shoppailupaikoista sekä hyvinvointipalveluista täällä

Terkuin: Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)