tiistai 19. elokuuta 2014

Mökkitesti

Heippa,

Arvostatko laadukasta luonnonmateriaalia ja siitä tehtyjä vaatteita ja muita tuotteita? Jos vastaat kyllä, ota suunnaksi Raijan Aitta :) Kävin itse tutustumassa paikanpäällä yrityksen väkeen ja sen palveluihin tässä eräänä päivänä.

Raijan Aitta sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Mikkelistä Anttolan suuntaan. Myymälä on avoinna kesäisin ja vielä ehdit tutustumaan paikkaan elokuun loppuun saakka päivittäin klo 10-18. Myymälästä löytää ihastuttavia pellavatuotteita kuten pyyhkeitä, vaatteita, kasseja ja muita kodin tekstiilejä.

Ihana värien kirjo myytävissä langoissa!

Pellava valikoitui tuotteiden materiaaliksi Raija Mustosen kiinnostuksesta. Pellava on kuitenkin perinteinen luonnonmateriaali jota voidaan jalostaa ja viljellä luonnonmukaisesti. Se kestää myös hyvin kulutusta ja tietenkin näyttää tyylikkäälle! Nyt Raija on jo eläkkeellä, mutta hänen tyttärensä ja tyttärentyttärensä suunnittelevat tuotteita ja ylläpitävät myymälää.Kaikkea kivaa kotiin :)


..ja tyylikkäänä syksyyn!
Omistajat suunnittelevat itse tuotteet ja kuvioinnit

Raijan Aitan myymälä on rakennettu vanhan kivinavetan päälle ja myymälän lisäksi siellä on myös kahvila, josta saa kesäisin ihanaa mansikkakakkua. NAM! Pihapiirissä on myös aittamajoitusta. Lisäksi kesäisin on mahdollista käydä poimimassa joko mansikoita tai vadelmia.


Vanha kivinavetta ja yläkertaan rakennettu myymälä :)


Omistaja Katariina ja kesätyöntekijä marjoja poimimassa

Aikaisemmin kirjoitin, kuinka tykkään viettää juhannuksen kaupungissa kaukana mökeistä ja inisevistä sääskistä. Raijan Aitan väki halusi muuttaa mielipidettäni mökkeilystä. Pääsin tutustumaan heidän uusimpaan mökkiinsä ja pakko myöntää, hyvältä näyttää!
Visiitti muutti käsitykseni mökkeilystä..
Tämäkin on aivan kuin kaupunkiasunnon keittiö!
 


Näissä mökeissä viihtyisi varmaan pidemmänkin aikaa :)
Raijan Aitan tuotteita voi ostaa myös netistä ympäri vuoden ja uudet mökit ovat talviasuttavia, joten tämänkään paikan kausi ei lopu elokuuhun. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan myymälässä ja kysymään rohkeasti majoitusta.

Pöydältä löytyi hyvää luettavaa ;)


xx,
Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä risut, ruusut ja rakkaudet tähän :)